Újabban furcsa a látásom, mitől lehet? Részletek alant
Szia!
Egy ilyen kérdésre csak szakember tudhatja a választ. Mások csak találgathatnak akkor is, ha valakinek hasonló tünetei vannak.
Ha még nem szeretnél szemészetre menni, akkor itt van 2 link, Informed.hu, családinet.hu. Biztos válaszolnak.
Bár szerintem felesleges írni, menj és vizsgáltasd meg.
Szia
a helyzet az hogy kb két hete voltam szemészeten. Voltam sima sötétszoba vizsgálaton és flag-on is, ami elvileg a legbiztosabb szemvizsgálat és kimutat mindent, de nem találtak semmit.
Az lehet hogy mindez idegi alapon van? Elég húzós időszak volt az elmúlt pár hét (hónap) számomra.
Így már más.
Neurológiai vizsgálatra azért lehet tényleg nem ártana elmenni, de lehet, hogy a stressz okozza. Nem értek hozzá, annyi minden okozhatja...
Ajánlanám a Tradicionális Reikit (Usui Reiki Ryoho)
egy ismerősöm arra panaszkodott hogy rossz a látása.. mivel kontaktlencsét hordok, és mondta nekem, egyböl mondtam neki hogy ez bizony szemüveg lesz....
azt mondta, nem homályosan lát, hanem szétcsúszva.
vmiért nem szemészetre, hanem háziorvoshoz ment.. a panasz alapján mértek egy vércukrot, ami kimutatta a cukorbetegséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!