Nem merek időpontot kérni az orvoshoz, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta kancsal vagyok, voltam már 2x is műtve, viszont még mindig látszik. Az orvos viszont azt monda, hogy nem műt meg újra, amíg újra 20 fok körüli kancsalságom nem lesz. 2 éve lemérte egy doki, ő 17 fokot mért... Az utolsó műtét óta eltelt 3 év, gondoltam bepróbálkozok újra nála. Viszont egyszerűen nem tudom bepötyögni a telefonszámot a telefonba és időpontot kérni!
Másik orvoshoz nem tudok menni, annyira szét vannak cseszve a szemizmaim, meg annyira hegesek, hogy muszáj, hogy az műtsön, aki eddig is.
Írnátok valami biztatást vagy nem tudom... valamit?
Fel szeretném hívni nagyon, de nem merem valamiért. :(
2013. ápr. 4. 09:58
1/6 anonim válasza:
Kêrd meg anyukádat, hogy kérjen neked időpontot. Vagy egyik ismerősödet, hogy a nevedbe hívja fel az orvost
2/6 anonim válasza:
Tényleg nem tudom én sem,h miért?Pedig nagyon egyszerű.Mondd meg,h 3 éve voltál nála utoljára és szeretnéd ellenőriztetni a szemed állapotát.Nem fogja visszautasítani!
3/6 A kérdező kommentje:
Hát basszus, nem merem! Pedig már 24 éves vagyok. Miért vagyok ilyen nyomi?!
2013. ápr. 4. 11:13
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy a válaszokat! :)
2013. ápr. 4. 11:13
5/6 A kérdező kommentje:
Jaj, túléltem!!!
Drukkoljatok légyszi, a jövő héten megyek. :)
2013. ápr. 4. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!