Kötőhártya-gyulladás. Használnád a gyereked szemcseppjét, ha tőle kaptad a betegséget?
Ez komolyan kérdés valakinek?? Neeee
Persze, hogy használnám ne butáskodj!!
köszönöm a válaszokat, itthon vagyok két beteg gyerekkel, nem vinném őket felnőttrendelésre most, ha nem muszáj :(
egy hónapig jó a szemcsepp, még 3 hétig jó. Ha nem javul, természetesen szerzek bébiszittert, csak most hirtelen nem tudok, és reggelre ragadt össze a szemem.
Hatodik vagyok.
Hetes válaszoló! Valóban az a logikus, amit te írsz, de már több mint tíz éve szemcseppeket használok napi több alkalommal, volt már dolgom jónéhány szemcseppel, és mindnél az volt az érvényes, amit leírtam.
Hetes vagyok. Én is tudom mi van rájuk írva, csak általában nem érdekel! Felesleges óvintézkedésnek tartom. Kicsire nem adok nagy meg nem számit. Nekem is logikusnak tűnik amit leírtam, (azt se mindig szoktam megcsinálni csak mikor van kedvem) és eddig mégis mindig meggyógyultam. Azért nem veszek még egy szemcseppet, hogy mind a kettőnek megmaradjon a 3/4-e..
Az árán inkább veszek egy kg húst. Kinek a pap, kinek a papné :)
köszönöm a válaszokat! Nem ért a szeméhez a cseppentő, mert én csöppentettem bele, magamnak nehezebb csöppenteni.
Az orvos mondta, hogy ezt csak a gyereknek írta fel, rá vonatkozik az utasítás. Azért állok értetlenül, egy kötőhártya-gyulladás nem egy bonyolult dolog, de tény, hogy mindig másik cseppeket írnak fel, ez a 4. féle, és elvileg mindig kötőhártya-gyulladásunk volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!