A szemüveg viselését hogyan lehet megszokni? Aki régebb óta szemüveges az hogy szokta meg?
Figyelt kérdés
Nos hát nekem másfél éve van szemüvegem de eddig nem hordtam csak órán tettem föl hogy lássam a táblát.De most már kintre is kellene mert az utca másik oldaláról nem nagyon ismerek fel embereket.Tegnap pl megpróbáltam feltenni az utcán de majdhogy fölesek benne,a lépcsőknél botlok,és tökre olyan érzés mintha üvegbúra mögött lennék. Ezt meg lehet szokni ha többet hordom vagy mindig ilyen lesz?2013. márc. 9. 07:15
11/11 anonim válasza:
Kipihent szemre vedd fel először ha állandóan kell hordani,válassz pl egy hétvégi napot mikor otthon vagy.Akkor úgyis tvzel,olvasol nézelődsz tehát minden távolságra megszokja a szemed.Viszont ha nem megy már több hete menj vissza az optikába ahol készült és beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!