Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Elképzelhető, hogy e miatt...

Elképzelhető, hogy e miatt fájt a fejem 2 hónapot?

Figyelt kérdés

Nagyon sokáig fájtattam a fejem,nyomást éreztem a koponyámban.Elmentünk orvoshoz,aki elküldött a szemészetre,és kiderült,hogy belső szemtengelyferdülésem van,és csak 30 százalékban látok a bal szememmel,lehet,hogy ezért fájt a fejem,1 hét mulva kész a szemüveg,mennyire tartjátok valószínünek,hogyha hordani fogom elmúlik a fejfájás?

ui:az orvos azt is mondta,hogy eddigi életemben valószinüleg csak a jobb szememet használtam,mivel azzal jobban láttam,csak én ezt nem vettem észre

2013. márc. 6. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem igen ettől fájt a fejed. Nekem is volt már olyan, hogy romlott a szemem és hónapokig volt hasonló tünetem. El fog múlni a korrigálás után.
2013. márc. 6. 17:06
 2/3 A kérdező kommentje:
válaszod megnyugtató,köszi szépen :)
2013. márc. 6. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, ez volt a bajod. Ezentúl tudatosan figyelj a szemedre!
2013. márc. 8. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!