Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi lehet ez, hogyan lehet...

Mmarkoo kérdése:

Mi lehet ez, hogyan lehet megoldani?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy képkészítéskor nem bírja/alig bírja a szemem a vakut. Az erős fényt se nagyon bírja a szemem, de nem szoktam napszemüveget hordani. Előfordul, hogy a könnyezek akaratlanul is pl. szénsavas üditők fogyasztásakor, spontán is. Lehet ez egyfajta fényérzékénység? Ha nem, akkor mi, és hogyan tudnám elérni, hogy ne minden vakus képen pislogjak/becsukva legyen a szemem? Azt is megfigyeltem, hogy alkoholos állapotba nem annyira jellemző ez.17/F

2013. márc. 4. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezért találták ki a szemorvosokat, hogy kivizsgálják a szeme és tanácsot adjanak.
2013. márc. 4. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:

1nek igaza van, nem is érdemes tovább kérdezősködni itt ezügyben

és piásan amúgy minden másra is kevésbé érzékeny az ember:D mivel csökken a felfogóképesség.. ilyenkor születnek az "üss meg, úgysem érzem!" ötletek:D

ez alól persze kivétel a szakítós probléma, arra valahogy pont hogy érzékenyebb lesz az ember ittasan...

2013. márc. 4. 15:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is azt gondoltam,hogy orvoshoz fordulok,csak bíztam vmi csodaszerben,de marad az orvos;)
2013. márc. 4. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Valószínű hogy fényérzékenység. Régebb nekem is volt, de ahogy az ember idősödik a probléma enyhül, legalább is nekem úgy volt. A könnyezés szénsavas üdítők fogyasztásánál elég gyakori, és hideg levegő is előidézheti.

Minden jót.

2013. márc. 14. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!