Az Ofotértben a 15000 forintos kedvezmény kontaktlencsékre is vonatkozik?
Értem.
Igazából most vettem náluk egy jó drága szemüveget és ahhoz adtak egy kupont ami 15000 forint értékű. Gondoltam hogyha kontaktlencsére is be lehetne váltani, akkor kipróbálnám azt is. Mondjuk nem tudom mi értelme akkor kupont adni amikor már úgyis megvettem tőlük a szemüveget...
Gondolom ez a kupon 1-2 évig érvényes. Azért csinálják hogy ha később másik szemüveget akarsz akkor náluk csináltasd meg.
Máshol kedvezményes kártyát adnak.
Az Ofotért erre megy már hosszú évek óta, KOMOLYTALAN! Kuponok, akciók, amivel elhitetik veled hogy nagyon jó vásárt csinálsz, miközben 2 évente cserélhetsz mindent.
Most nálam a keres simán kibírt 2 évet, de a lencsék már megkarcolódtak, néha homályos, stb.
Namost, a lencséket cseréltetni többe kerülne, mint egy ilyen "kuponos" akcióra befizetni és vadiúj szemüveget venni ugyanazokkal a lencsékkel. KÉSZ ÁTVERÉS AZ OFOTÉRT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!