Mi lesz ha nem hordom a szemüvegem?
Ha nem hordod a szemüveget, sokkal gyorsabban fog romlani a szemed!... Ezt akár a szemészorvos is megmondhatja neked, nem csak a szüleid találták ezt ki.
Biztosan ront a szemen a TV és a számítógép is (bár nekünk a szemészorvos azt mondta, hogy a számítógép használata nem rontja a szemet), de ez elhanyagolható ahhoz képest, hogy a szemüveget nem hordod, amire a szemednek nagy szüksége lenne.
Amúgy manapság már nagyon szép szemüvegkereteket lehet kapni, egészen láthatatlan, keretnélküli fazonokat is, ami szinte nem is észrevehető...
A kontaktlencsét nem javaslom (a saját gyerekeimnek sem!), mert az sokaknak a szemét irritálja, ha nem tartod be szigorúan a higiéniai előírásokat, fertőzéseket is okozhat, éppen a szemnél ez elég veszélyes lehet...
Jó ötlet, mellőzd örökre mindkettőt!!!
A szemüveget pedig tedd melléjük, azt is mellőzd.
Ezután költözz be egy barlangba, ott nem kell használni számgépet, maradhatsz buta, és ráadásul senki nem fogja megmondani azt sem, hogy mit egyél.
Sok sikert!!
17:23
mi az hogy maradhat buta?mert szerinted majd pont a számítógépen tanul?Vagy majd a sok sorozat meg amik mennek a tv-be azokból?Azért ez egy kicsit szánalmas volt...
Én is féltem a szemüvegtől.:D
Vagyis, meggátol dolgokban, szerintem...
Ha tv-zel, és elalszol, kényelmetlen.
Viszont hordd mindig, nincs értelme letenni.
Én sem hordtam eleinte, de megbántam, mert sokat romlott a szemem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!