Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ki tudja meylik az a gyógyszer...

Ki tudja meylik az a gyógyszer ami jó a rövödlátásra?

Figyelt kérdés
Állitólag,van egy gyógyszr amit ha folyamatosan szedsz(vagy hasonló készitmény amit gyógyszertárban lehet kapni)amitől nem romlik tovább!!
2013. febr. 16. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
sztem, ha lenne ilyen, akkor senkinek nem lenne nagyon rossz a szeme.
2013. febr. 16. 18:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem aszt irtam,hogy meggyógyúl tőle!!!!!Hiddel van ilyen!!!!
2013. febr. 16. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:

nem írtam, hogy meggyógyult. de gondolod, hogy lennének emberek 3-4-es meg erősebb szemüveggel, ha lenne rá gyógyszer? mert akkor mindenki szedné, és max mondjuk 2-es lenne.

egyébként pedig menj el szemészhez, és kérdezd meg.

2013. febr. 16. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:
SZEMÜVEG a neve.
2013. febr. 16. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Gyógyszer nincs, de vannak olyan gyógykészítmények, amelyek kimondottan a szem számára fontos vitaminokat, valamint luteint tartalmaznak. Ezek nem annyira a rövidlátás progresszióját gátolják, mint inkább a retinát védik, viszont a retinaproblémák szövődményei lehetnek a nagyfokú rövidlátásnak. Nekem 16 dioptriás volt az egyik szemem, mikor makuladegeneráció miatt elveszett a centrális látásom. Azóta szedem a vitamint, mert nagyon féltem a másik szememet.

Legismertebb ilyen vitamin a Béres Szemerő, de én a DM márkatermékét szoktam venni, mert abban is nagyjából ugyanazok a hatóanyagok vannak, csak harmadannyiba kerül.

2013. febr. 16. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!