Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi a nyavalyától karcosodik a...

Mi a nyavalyától karcosodik a szemüvegem lencséje?

Figyelt kérdés
6 éve ez a 4. szemüveg, állandóan valamilyen megmagyarázhatatlan okból karcos lesz, pedig igen is vigyázok rá, nem értem reggel felveszem, estig le sem veszem, mitől karcosodik mindig össze?
2013. febr. 10. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel tisztítod?
2013. febr. 10. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
A használattól karcosodik, nem tudod kivédeni. Arra viszont ügyelhetsz mivel tisztítod. Én 2-3 évente szoktam csináltatni új szemüveget. Engem nem zavar ha karcos, szinte észre sem veszem.
2013. febr. 10. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Én úgy tisztítom ,ahogy a nagy könyvben elő van írva ( folyó langyos víz alá,utána mikroszálas törlőkendővel szárazra ,a kendőt pedig hetente mosom) mégis karcosodik,szép lassan . A müa. lencséknek átlag 2-3 év az élettartamuk,ez van. Cserébe könnyebbek mint az üveg és biztonságosabbak.
2013. febr. 11. 17:52
 4/6 A kérdező kommentje:
vízzel és szemüvegtörlő ronggyal, csak nincs egy vagyonom csak szemüvegre...
2013. febr. 11. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 1 éve van meg a mostani szemüvegem és csak itthon használom de már most karcos.
2013. febr. 12. 14:25
 6/6 anonim válasza:
Kedves nem tudom ki vagy akár az is karcolja hogy leteszed az asztalra vagy szemuveg tokban tartod ezt télleg nem lehet ki védeni legfeljebb ha papírzsepkendőre teszed le mindig vagy esetleg a két lencse köré tekersz 1 zsepot jobbat nem tudok :P
2013. márc. 1. 21:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!