Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Árpa ellen mi a leghatásosabb?

Árpa ellen mi a leghatásosabb?

Figyelt kérdés
Árpa van az alsó szem héjamon,és elég csúya.Nem szeretnék így dolgozni menni.
2009. szept. 5. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
A meleg. Meleg, kinyomkodott kamillateafiltert szoríts rá. Mehetsz vele orvoshoz is, ad kenőcsöt, az árpa fertőző is lehet.Akkor ne fertőzd a tagtársakat.
2009. szept. 5. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
A vérrehulló fecskefű pár héten belül leszedi. Lehet kapni kivonatként a gyógyszertárakban,vagy gyógynövényboltokban.
2009. szept. 5. 13:38
 3/4 anonim válasza:
nekem a szemhéjam közepén volt egy csomó és az jégárpa volt. elmentem orvoshoz, felírt egy kenőcsöt és az utasítás szerint bekentem. tettem rá melegvizes borogatást és gőzölgő forró víz fölé hajoltam. nekem körülnelül 4-5 napon belül felszívódott.
2009. szept. 9. 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:
A vérrehulló fecskefüvet a szemedbe ne kend! El kell menni háziorvoshoz, ő felír vény köteles kenőcsöt, szemcseppet ami elmúlásúra.
2020. dec. 14. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!