Mitől lüktet a szemhéjam?
Figyelt kérdés
A jobb oldali szemhejam igen eroteljesen luktet (szinte ugral benne egy ideg), nagyon zavar! Mitol van szerintetek es mit lehet ellene tenni?2009. szept. 4. 10:27
1/4 anonim válasza:
Azt sajnos nem tudom mitől lehet, de szerintem semmit nem lehet ellene tenni. Nekem már többször volt ilyen, egy napon keresztül is lüktetett, aztán magától elmúlt. Tényleg elég zavaró.
2/4 anonim válasza:
Mi az a szemhély? Olyan, mint a dinnyehély?
Idegrángásnak nevezik az ilyet, kimerülés, alváshiány, fáradtság, sok stressz helyzetből kifolyólag következik be. Ill. különböző B vitaminok hiánya is szerepet játszik a dologban.
Tehát aludd jól ki magad, relaxálj, tedd rendbe a nyomasztó problémákat, szerezz be egy jó minőségű B-vitamin tablettát (B 6 és 12 a legfontosabb).
Jó egészséget kívánok!
3/4 anonim válasza:
Az alsó szemhéjjad ugye?Ha igen,akkor csak nyugi rövid időn belül elmúlik,nekem is volt ilyen,nem lüktet hanem mintha egy ideg rángatózna..,lehet idegességtől stressztől is!
4/4 anonim válasza:
Nekem egyszer attól volt mert huzatot kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!