Ha a szemem alatt luktetest erzek, az mit jelent?
Korulbelul egy hete, egy meleg napon fizikai munkat vegeztem. Egy adott pillanatban ereztem amint a ket halantekom mintha osszeszorulni akart volna, azelott meg hanyingerem volt rovid idegig. Este a jobb szemem alatt parszor enyhe luktetest ereztem.
Ma kint voltam a varosban, sok volt a jarnivalom, elfaradtam, de nem volt kanikula es korulbelul egy oraja ujbol erzem a luktetest a jobb szemem alatt, de most mar eroteljesebben.
Nagyon felek, hogy ez komoly gond lehet.
Megkerem nagyon szepen, aki hasonlot tapasztalt vagy aki tudna tanacsolni, irjon nekem.
Elore koszonom a valaszokat.
A helyzet az, hogy voltam meg faradt, de ilyesmit nagyon ritkan tapasztaltam.
Harmadik valaszolo: a valaszod elegge ijeszto, a legjobb lenne orvoshoz fordulni, de meg varnek egy rovid idot.
Az erdekes az, hogy kabe egy hete ereztem utoljara, talan meg egyszer 3 napja, most este meg eloallt tobbszor es eroteljesebben.
Szerintem is komoly problemat is jelezhet, nagyon felek. :(
Harmadik, ne ijesztgesd már szerencsétlent!
NEM jelez semmi komoly problémát, ne aggódj! Ilyen MINDENKINEK van, aki azt mondja sosem volt ilyenje, az hazudik. Lehet bármitől; fáradtság, álmosság, idegesség, félelem, bármi...
Negyedik: koszonom valaszod, de szerintem a harmadik nem ijesztgetni akart, csak felhivni a figyelmem arra, hogy komoly problema is lehet.
Amugy mielott feltettem a kerdest, ez a lehetoseg is megfordult a fejemben......remelem, hogy nincs nagy baj vagy nem lesz, azt viszont tudom, hogy rengeteget szamit, ha az egeszsegugyi problemakat kezeljuk elejetol es nem engedjuk tovabb haladni, mikor mar nehezebb segiteni rajtuk.
Utolso: kezdo fazisban milyen mas tunetek lennenek?
Utananeztem, olvastam par dolgot, de inkabb az elobbre haladott esetekrol voltak cikkek.
Koszi a valaszod.
Hat kozben kiderult hogy vitaminhiany volt az oka.
Igy Eurovita Multivitamint szedtem amitol elmult hala Istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!