Focus meg PRK kezelés tapasztalatok?
Február elején megyek szemvizsgálatra, mivel meg szeretném műttetni a szemem. Az orvosok össze vissza mondtak dioptriákat cilindereket, de jelenleg -5,50es lencsével látok jól a többivel homályos volt mivel az egyik rosszabb. Szóval rejtély, hogy hányas a szemem :(
Focus med-hez megyek vizsgálatra februárban PRK-val szeretném megcsináltatni valakinek van tapasztalata? Csak akkor csináltatnám meg ha a szemeim teljesen jók lennének vagy csak este vezetéshez kéne maximum szemüveg...
Köszi!
Én náluk csináltattam a PRK-mat, igaz nekem csak -2-es volt a szemem. Azt, hogy meg lehet-e csinálni neked ezt a műtétet, ők bemérik pontosan majd a vizsgálaton.
Magáról a helyről, személyzetről csak jót tudok mondani, mert mindenki rendes és kedves volt, sosem kellett órákat várni. A műtét maga kb. 5 perc volt, előtte kaptam érzéstelenítő szemcseppet, és azonnal jól láttam utána. Mikor elmúlt az érzéstelenítő, eléggé fájt, szóval 4 napot sötétben töltöttem, mert minden fény zavaró volt, aztán a védőlencsét, amit rátettek, leszedték, és a következő napra szinte elvágták a fájdalmat.
Ezt a pár napot nagyon megérte, mert annyira hozzá lehet szokni a jóhoz, hogy reggel kinyitod a szemed, kipattansz az ágyból, és olyan, mintha bent lenne a lencséd.
Utána is rendesen megvizsgáltak a havi kontrollon. Szóval én csak bátorítani tudlak, hogy ha lehetséges, nyugodtan vágj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!