Mennyibe kerül körülbelül a kontaktlencse egy évre?
Szemüveges vagy már vagy 10 éve (17 éves vagyok) és már nagyon unom a szemüveget, ezért gondolkodtam el a kontaktlencsére való átváltáson. A kérdésem az hogy kb mennyibe kerül egy évre a kontaktlencse és a tisztító folyadék hozzá? A szemem egyébként 2 dioptriás és értelemszerűen nem alkalmanként hanem mindennap hordanám.
A szemüvegemet másfél évente szoktuk cserélni és legutoljára 60000 forintba került. Ennyibe belefér a kontaktlencse? Előre is köszönöm a segítséget.
Nekem is Biofinity van. 3 pár(azaz 6db) 7000ft-ba kerül a netről rendelve. A folyadék kb 2000ft és 3 hónapig elég.
Ha kiszámoljuk akkor éves szinten 36.000ft-be kerül.
Viszont én 1 párat 2 hónapig hordok, így 22.000ft egész évre.
Ha az optikában venném akkor 63.000ft-ba kerülne 1 évre.
Szemüveg ezután is kelleni fog, hiába írod le hogy másfél évente 60.000ft. Betegen nem használhatsz kontaktlencsét(láz, nátha, gyulladt szem, allergia)
Jobban lesz azért kímélve a szemüveged ha kontaktlencsét hordasz, pl nem fog olyan gyorsan lekopni róla a festék és nem lesz karcos annyira.
Ez hülyeség hogy kell szemüveg, nekem sincs már évek óta... elég a kontaktlencse, és lehet betegen is hordani. Max a kemény lencsét nem lehet, de úgysem olyat kapsz.
Az én lencsém egy évre kb 20ezer ft, netről rendelem mindig. A folyadékot Rossmannban veszem, 3havonta 1200 ft. Olcsóbb mint a 60ezres szemüveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!