Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lézeres szemgyogyitást végezne...

Lézeres szemgyogyitást végeznek 7 évesen?

Figyelt kérdés
a lányom 7 éves az egyik szemén nagyon gyengén lát lehet vele lézer kezelést végezni és ha lehet az nem károsit vagy esetleg romolhat a szeme .nehezen viseli sajna ezért forult meg a fejembe ez a kérdés.csak félek hogy töbet árt mint használ.esetleg van valakinek olyan ismeröse akinek a gyermekén végeztek ilyet?
2009. aug. 28. 22:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csak 18 év felett és csak ha már két éve nem romlott a szem.7 éves korban semmiképp se.
2009. aug. 31. 10:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Első válaszadó vagyok! HA gondolod akkor megirom a szemdokim számát cimét nevét hogy menjetek el hozzá.

Nekem is kellett ragasztani,de javasoltak egy nagyon jó szemdokit és igy nem kell ragasztani.(optikailag van megoldva asszem)

Magándoki,de nagyon rendesek.Moszkva tér környékén vannak Budapesten.

2009. aug. 31. 11:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Megkérdeztem a barátomat akinek 9es szemüveg kellett születésekor,hogy mit javasol.

SZerinte menjetek el esetleg egy természetgyógyászhoz s az segit mindenféle szemtornában ha kell.

Mára csak 3,5ös dioptria kell.

Elöző és első válaszadó voltam.

2009. aug. 31. 20:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
sajnos nem lehet végezni lézeres szemütétet 7 évesen... az orvosom aljánlotta hogy inkább 18 éves kor után mert 18 évesen is lehet hogy fejlödik az ember nem hogy 7 évesen... sajnos én is szeretném megmütetni a szemem de nem lehet 15 évesen xal cumi :S pedig nagyon rosszul látok!
2009. szept. 27. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!