Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » 2 Napja jött meg a lencsém, a...

2 Napja jött meg a lencsém, a boltban feltudtam tenni igaz kicsit sok idő volt de ithon nem sikerül sehogy pedig vagy összesen 5órát próbálgattam?

Figyelt kérdés
Széthuzom elléggé a szemen simán beférne de amikor a lencsét közelrakom és már rajta van szinte akkor: dszzszsdkgtrő leesik hozzátapad összecsuklik mint a fosó galamb vagy kifordul... nem tom mi a probléma néztem vagy 1000 vidit de sehogy se megy

#kontaktlencse #apadás #ssza #rva isten
2013. jan. 9. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Széthúzod, rácuppantod határozottan a szemedre, ilyenkor még ne csukd rá rögtön a szemed, mert akkor összegyűrheti a lencsét, és kieshet, hanem egy nagyon kicsit told a lencsét körbe vagy akár csak jobbra-balra, vagy ahogy sikerül, így normálisan rátapad, a levegő kimegy alóla.
2013. jan. 9. 19:01
 2/6 A kérdező kommentje:
az a baj hogy a 2. nem jön össze..:/ a rácuppan
2013. jan. 9. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:

A kezdőknek elég nehéz még az ujjukat a szemükön tartani :D Én örültem ha valahogy belevarázsoltam a szemembe, nemhogy még lökdössem az ujjammal :D

Gyakorolj sokat. Gondolom belepislogsz mindig. Ez nem lesz így örökké. Nekem 2 hét lencsehasználat után már elmúlt, sőt az első hét után is lényegesen könnyebb volt. Én is nehéz eset voltam. :)

2013. jan. 9. 22:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó:D most az egyik szemembe bele sikerült tenni de a másikba nem. nem a pislogás a gond mert annyira kifeszítem elöbb szakadna le a szemhélyam mint hogy pislogjak:D az a baj hogy van hogy kicsuszik amikor kifeszítem meg a kordinálással. de szerintem össze fog jönni:) csak gyakorolni kell.
2013. jan. 9. 22:19
 5/6 A kérdező kommentje:
nah mostmár megy gyorsan:))
2013. jan. 11. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:
majd belejössz,nem kell aggódni:)
2013. jan. 28. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!