Kontaktlencséhez milyen ápolófolyadékot használtok és bevált?
Alcon OptiFree Expresst, kb 6-7 éve. Előtte sima OptiFreet használtam, az is jó volt, de az express tisztít-nedvesít-fertőtlenít meg mindent egyben, így nem kell külön semmit sem venni. Esetleg szemcseppet, mert azt könnyebb szállítani ha kiszáradna a szemed.
Valami kék dobozosat is vettem egyszer, már nem tudom mi volt, talán Renu, de az csípett.
A lencseboltban írják, hogy az Express helyett Alcon OptiFree RepleniSH lesz, nemrég rendeltem, remélem az is ugyanolyan jó lesz, most olcsóbb is.
SOLO CARE AQUA
Ez is többfunkciós...
Bausch @ Lomb, Renu Multiplus
Multifunkciós, nekem nagyon bevált, 8 éve van kontaktlencsém, és 7,5 éve használom ezt. A 6 hónapnyi adag elég kicsit tovább is, így spórolok is :-)
Érdemes olyat venni, aminek szavatossága 6 hónap, mert a 3 hónapos nem fogy el mindig addigra, és sokáig pluszba nem szabad használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!