A szem árpával mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre hogy ahogy kihúztam a szemem ,alatta egy fehér pukli van ,azt mondták az szem árpa. El kell mennem hozzá szemészetre? Vagy kamillázzam simán? mert úgy halottam pár nap alatt elmúlik.. és ha elmúlik hány nap után festhetem ki a szemem ? és ugye nem lehet megvakulni tőle? sose volt ilyenek és nagyon parázok kérlek segítsetek!2009. aug. 27. 14:32
1/2 anonim válasza:
nem szemészetre hanem bőrgyógyászhoz. nekem is volt aztán felírt egy kenőcsöt az nem volt rá jó felírt mégeggyet az sem volt jó aztán elmentem egy másik bőrgyógyászhoz és ő már küldött a korházba hogy vegyék ki. na most állítólag nem fáj ez a műtét de én még életemben nem éreztem olyan fájdalmat mint akkor mert be volt gyulladva. úgyhogy menj el minél hamarabb. neme a tobradex alcon szemkenőcs mindig beválik azóta is. ha van ismerősöd a gyógyszertárba jobb ha veszel egyet mert vény nélkül nem adják
2/2 A kérdező kommentje:
de nekem belül van.. nem lehetne sehogy se kenni kenőccsel,szemcseppel talán.. nekem azt mondták csomoan h volt már nekik és nem olyan vészes és h nem kell vele szemészetre menni.. de bőrgyógyásznak mi köze a szemhez ? nah mind1.....
2009. aug. 27. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!