Tudják már gyógyítani a vakságot?
valamelyiket igen.
pl. a szaruhártya átlátszatlanságát sokszor lehet, halottól ültetnek be másikat
vagy szürkehályognál az elszürkült szemlencse helyére műanyag lencsét tesznek
vagy nem veleszületett farkasvakság kezdetén lassítható vagy visszafordítható a folyamat
vagy kezdődő retinaleválásnál néha megmenthető a látás
de van ahol nem lehet, pl. zöldhályognál csak szinten tartani lehet de néha azt sem
vagy sárgafolt-elfajulásnál nem lehet újraéleszteni az elpusztult sejteket
és rakd hozzá az előzőknél is hogy minden műtétnél van hibalehetőség
a vakság okától függ hogy lehet-e tenni ellene
A vakság nem betegség, hanem állapot. Magyarországon 45000 vakot tartanak nyilván. Vaknak nemcsak az számít, aki már fényt sem lát, hanem mindazok, akiknek a látáscsökkenése 90%-nál nagyobb.
A vakságot többféle betegség okozhatja, leggyakrabban a súlyos rövidlátás, a zöldhályog (glaukóma) és a cukorbetegség.
A betegség jellegétől és súlyosságától függ, hogy lehet-e segíteni a vak emberen.
Én most olyan eseteket mutatok meg neked, amik nem az orvostudomány kutatásainak köszönhető, de létező.
"Történt pedig, amikor Jerikóhoz közeledett, hogy egy vak ült az út mellett, és koldult. Hallotta, hogy sokaság megy el mellette, kérdezősködött, hogy mi ez. Megmondták neki, hogy a názáreti Jézus megy arra. Ekkor így kiáltott fel: "Jézus, Dávid Fia, könyörülj rajtam!" Akik elöl mentek, rászóltak, hogy hallgasson el, de ő annál inkább kiáltozott: "Dávid Fia, könyörülj rajtam!" Jézus megállt, és megparancsolta, hogy vezessék hozzá. Amikor közel jött, megkérdezte tőle: "Mit kívánsz, mit tegyek veled?" Ő így szólt: "Uram, hogy lássak." Jézus ezt mondta neki: "Láss! A hited megtartott." És azonnal megjött a szeme világa, és követte őt, dicsőítve az Istent. Amikor ezt látta az egész nép, dicsőítette Istent."
"Jézus Krisztus tegnap. ma és mindörökké ugyanaz."
Egy 15 éve teljesen vak asszony gyógyulása:
http://www.youtube.com/watch?v=bO4ZEDP7kUQ
Egy, a bal szemére vak asszony gyógyulása:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!