Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Rosszul latok es mar idegesit...

Rosszul latok es mar idegesit hogy nem ismerek fel embereket nem latok tavolra mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehat felek elmenni szemeszhez mert felek mit mond hogy mennyire rossz a latasom es hogy szuleim mit szolnak ws szemuveget se szeretnek hordani..csak kontaklencset de nem mernek benyulni a szemembe de megorjit hogy semmit nem latok.mit tegyek?:(

2012. dec. 17. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:
na szeirnted mit? Csak ugy nem fogsz látni egyik napról másikra. Természetesen menj szemészhez. Mi az hogy mit fognak szólni a szüleid? Az emberenek nem attól tratanak hogy a bszülei mit szólnak hanem inkább hogy az osztálytársak de persze ez is hülyeség. Meg kell próbálni a kontaktlencsét ha nem megy marad a szemüveg. Muszáj lépned igy vezetni sem fogsz tudni sem semmit. Ha már ennyire rosszul látsz muszáj,nem is értem hogy birod igy. Nagyon buta a hozzáállásod.
2012. dec. 17. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
szemüvegen és a kontaklencsén kívül nem sok választásod van:D max a lézeres műtét :D de ha a kontaklencsét nem rakod be akkor a műtétre se fogsz elmenni! :D am 150körül van a műtét :D
2012. dec. 17. 15:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem keresd meg Törpapát, hátha tud olyan varázsszert kutyulni, amitől majd megint jól fogsz látni. Amikor ilyet olvasok, reménykedem, hogy 21-én tényleg eljön a világ vége.
 4/9 anonim ***** válasza:
EGyik lehetoseged, hogy addig mesz szemeszetre, ami latsz elmenni, a masik, hogy megvarod, amig mar semmit sem latsz, s akkor majd elvisznek, elkisernek! NEm szabad ezt elhanyagolni, mivel mar ezzel is elhanyagoltad, artottal a szemednek, s nem tudni, hogy mitol romlik a latasod, ezt kikell vizsgalni!
 5/9 anonim ***** válasza:
nem csak a szemeddel van baj....
2012. dec. 17. 15:14
 6/9 anonim ***** válasza:
a barátnőm szeme nagyon rossz, 1 méterig se lát el szemüveg nélkül de nem hordja mert szerinte hülyén néz ki, nagyon rossz látni hogy senkit sem ismer fel...menj el orvoshoz és csináltass szemüveget.
2012. dec. 17. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj el egy optikába és vizsgáltasd meg a szemedet. Ne aggódj, lehet, hogy közel sem olyan rossz a helyzet, mint gondolod, az orvos pedig nem szól be. Ha mégis így tesz, nyugodtan válaszolj neki vissza, mert neki nem az a feladat, hogy minősítsen. Ami a szüleidet illeti, szerintem legfeljebb csak aggódni fognak, de hogyha nem akarsz nekik előre szólni, akkor csak a vizsgálatot csináltasd meg, az pár 1000 Ft-ba kerül, és mondd azt nekik, hogy mostanában nem érezted olyan élesnek a látásod, ezért útban hazafelé leellenőriztetted, és szemüveget írtak fel. Utána együtt elmehettek csináltatni egyet.
2012. dec. 17. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Sürgősen keress fel egy szemorvost,ne optikust.

Meg kell a szemet tüzetesen vizsgálni.Sok oka lehet.

Minél később mész el,annál rosszabb.

2012. dec. 17. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért kell félni? Nem értem, már tudod hogy rossz a látásod, az orvos is csak azt mondja el hogy mennyire, semmi újat, szerintem. Ezen nincs semmi különös, szemüveget nem akarsz, ezt én meg is értem, ha úgyse vennéd fel akkor ne is csináltass mert felesleges pénzkidobás lenne, nagyon drága egy szemüveg. Én sem venném fel, kontaktlencsém van, nem te vagy az egyetlen aki félt a szemébe nyúlni, de ezt kb 1-2 hét alatt meg is szokod és rájössz hogy ettől nem kell félni, a szemednek semmi baja nem lesz tőle.
2012. dec. 18. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!