Tompalátó vagyok ezen lehet segíteni valahogy?
A tompalátás az hogy se közelre se távplra nemlátsz élessen.
a vizsgálótáblát kb a feléig látom!
Tompalátás tudtommal akkor alakulhat ki, ah a kancsalságot nem kezdik el időben kezelni, ezért a "gyengébb" szemnél nem fejlődik ki rendesen, vagy elsorvad a látóideg. (elnézést a konyhanyelvért)
A konzervatív orvostudomány szerint nem gyógyítható, egyes természetgyógyászok és az agykontrollosok szerint viszont akár az amputált végtag is visszanöveszthető, szóval akkor ez miért ne volna lehetséges?
Köszönöm, hogy írtál csakhogy a fenti cikk már 2005-ös
Azóta nem találok semmit evvel kapcsolatban.
Úgyhogy nem igazán tudom merre induljak az agykontrollhoz el kellene végeznem a tanfolyamot ami igen sokba kerül szerintem és talán hosszú idő lenne a gyógyulás ha valóban segítene. Munámnem igazán van a szemem miatt úgyhogy csak olyan dologra adhatok ki pénzt ami tényleg hasznos.Kérlek ha a fenti cikkről tudsz valamit küld el.
köszönöm
Úgy tudom, hogy van egy alapítvány, amely arra a célra alakult, hogy a hozzád hasonlóan nehéz helyzetben lévők ingyen elvégezhessék a tanfolyást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!