Üvegtesti homályok, a szemorvos írt rá vitaminokat, szedtem, ellenőrzéskor azt mondta, csökkent a számuk, viszont én mióta szedem őket, még rosszabbul látok, volt így valaki?
Utolsó, neked is köszönöm.
Most ajánlottak egy szemorvost, rajta kívül még a SOTE-n gondolkodom, hogy oda megyek el.
A szemorvosom nekem korábban azt mondta,hogy a mesterséges szemvitaminokkal vigyázni kell,nagy koncentrációban alkalmazva többet árthat,mint gondolnád.
A C vitamin nagy dózisban nem jó a szemre,szürke hályogot is okozhat.
A zárványok a szemben üvegtestben vannak,nem nagyon szoktak elmúlni.Ha nagyon zavar úgy tudom lehet műteni,de itt több órás műtéttel kell számolni,és nem nagyon garantált hogy teljesen elmúlik-e.
Nekem is van,régen zavart,már megszoktam.Anyagcsere során
maradtak ezek a szemben.
neem fekete foltocska, ami "lebeg", és a fejem, szemem mozgatásával úszkál
van nap, hogy szinte már hessegetem a kezemmel, mint a legyeket, olyan zavaró. Meg tudok tőle őrülni, nem nagy, nem zavarja a látásomat, csak idegileg kicsinál.
az sztk orvos nem magyarázta el mi ez, csak odavetette, hogy ha MAJD szürkehályogot műtenek (nincs ilyen panaszom), akkor "kikapják" ezt is.
Szia!
Nekem is hasonló gondom van. Aztán ebből kialakult egy szürkehályog is.
Ha fiatal korban jelentkezik, akkor lehet, hogy gyulladás okozza. Nálam góckutatást kért a szemész. El kellett mennem reumatológiára, vérvételre, fül-orrgégészetre, röntgenekre és fogászatra.
Nálam valószínűleg egy rossz fog okozta ezt a problémát. Ha megszünteted a gyulladást, a homályok nem fognak eltűnni, viszont több elvileg nem fog keletkezni.
Én azt tanácsolom, érdemes csináltatni egy góc kutatást, hátha kiderül valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!