Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kisebb koromban árpára volt...

Kisebb koromban árpára volt nekem felírva szemkrém, ami kiégette a szembogaram így homályosan is látok rá evvel tudnak még valamit kezdeni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 23:59
 1/3 anonim ***** válasza:
A szembogaradat nem hiszem, hogy kiégette, inkább talán a szaruhártyádat. Szaruhártya átültetésről már hallottam, meg ki tudja, hátha már tudnak petri csészébe növeszteni is. Na most nem hiszem, hogy itt a gyakon fog neked egy szemész válaszolni. Inkább próbálkozz egy "orvos válaszol" oldalon feltenni a kérdésed. Ott biztosan válaszol egy hozzáértő orvos. És az még ingyenes.
2012. dec. 15. 01:02
 2/3 anonim ***** válasza:

tudnak csak itt is fennáll a veszélye hogy nem javul vagy esetleg még romlik is a helyzet.

műtéttel egy halott donor szaruhártyáját átültetik a beteg szemre. ilyenkor fokozottan vigyázni kell és kontrollra járni, mivel a kötőhártya igen sokszor hajlamos ránőni a műtött felületre, ezzel átlátszatlanságot okozva amitől szintén homályosan lát az illető (vagy rossz esetben sehogy).

[link]

2012. dec. 15. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Sot, szerintem erdemes lenne elballagnod egy orvoshoz, hogy tuzetesebben megvizsgalja a szemed, hiszen akkor tud pontosan valaszt adni (ha nagyon kicsi korodban tortent ez, lehet h tompalatova is tett ez a "baleset" es az azt is jelenti, hogy ha tiszta lenne a szemed, vagyis a szaruhartyad, akkor sem latnal semmit, mert nem tanult meg latni az a szem.)
2012. dec. 18. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!