Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyire lesz homályos a látásom?

Mennyire lesz homályos a látásom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pupillatágításom lesz januárban 4 napon keresztül. Már tudom, hogy homályosan fogok látni és érzékeny leszek a fényre. Az érdekelne, hogy mennyire lesz a látásom homályos. Fogok-e tudni olvasni, a táblát látni, vagy a szobámat se fogom felismerni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. dec. 12. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
ez attol is fugg, hogy egyebkent milyen a szemed (marmint dioptriaban). azert tagitjak a pupilladat, hogy szemed alkalmazkodasaval - mely a kozelre fokuszalashoz szukseges egyebkent - lecsalhatja a dioptriadat. ha sokat kompenzal a szem, es rossz a latasod, akkor bizony kevesbe fogsz latni kozelre es tavolra is. ha jo a szemed, akkor tavolra jol fogsz latni, kozelre viszont csak homalyos lesz minden. jo ha valaki jon erted a vizsgalat utan, bar azert egy villamost nem kevernel ossze egy taxival, megha mindketto sarga is, akkor sem. viszont vezetni nem fogsz tudni, szoval ne kocsival menj, vagy ne te vezess. vigyel magaddal napszemcsit, az majd halas szolgalatot fog tenni. szemuveges vagy egyebkent?
2012. dec. 14. 03:14
 2/4 anonim válasza:
Nekem is szokták egy évben egyszer tágítani a pupillámat, olyankor szinte mindent homályosan látok. Olvasni nem hiszem hogy fogsz tudni, de azért a szobádat felismered ;)
2012. dec. 17. 20:41
 3/4 anonim válasza:

nekem 2009-ben (kb.3. osztályban) kitágították a pupillámat és szemüveggel kellet suliba mennem mert nem láttam jól a táblát amikor a tanár írt fel valamit.

Azóta is szemüvegben megyek suliba és jövök haza.

Lehet hogy szemüveges leszel mint én.

Ha lesz szemüveged ne félj attól hogy a többiek a suliban kicsúfolnak. ;) :)

2013. febr. 8. 21:39
 4/4 anonim válasza:

És hogy az első alkalommal amikor felveszed meg kell egy kicsit szoknod.

Mert amikor felveszed egy kicsit szédülni fogsz.

2013. febr. 8. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!