Akció szemüvegkeretek hol? Mennyi kb a sötétedős lencseára?
szemüveges vagyok,néha hordok kontakot.
Sajnos a mostani szemüvegem már régi,és most jött ki rajtam a fém érzékenység.
Az orrnyergem már teljesen sebes.
Szeretnék új szemüveget.
HOL ÉRDEMES,OLCSÓBB CSINÁLTATNI????
Én általában az Ofotértben szoktam keretet venni, vagy ritkán a Vision Expresszben, mindig van valami akciójuk. Májusban csináltattam sötétedős szemüveget, szintén az Ofotértben. Éppen keret akció volt, így végül csak a lencsét kellett kifizetnem mert a 15 ezres keret belefért az akcióba. Én se fém keretet használok. A sötétedős lencsékből kétfélét árulnak, az egyik alapesetben is picit színes, azt hiszem 25 e Ft, a másik, amit én is vettem alapból teljesen színtelen, és elég gyors a reakció ideje ha UV éri. Ez 40 e Ft volt.
Mivel UV-re reagál, pl. autóvezetés közben nem sötétedik be teljesen, erre számíts (hiszen bent ülsz a kocsiban).
nagyon szépen köszönöm.
Olvastam valahol 1 et fizet 2 őt kap!!
Az hol van????????????????Menyiknél?
az ofotért-ben és az optic wotld-ben van olyan akció, h annyi %-kal olcsóbb a keret, ahány éves vagy.
valamint én most csináltatok szemüveget az optic net-ben és ott van iskolakezdési akció, ami asszem 30 v 33%, ami a teljes árból jön le..azért nem rossz.. nem mindegy, h 100ezer vagy 70... :)
*optic world, bocsi az elírásért...
szóval az optic netes megéri jobban, akkor ha még fiatalka vagy, jobb a sulikezdésis:)
sajna én kb vakegér szindrómás vagyok, szal nekem minden wacak lesz a lencsémen, meg hát a keret se 2 ft :) :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!