Akinek közelre látó/pluszos szemüvege van, az, ha viseli lát vele távolra? Lécci írjatok tapasztalaotokat, mert kíváncsi vagyok ;)
Ha fiatal vagy és kancsalság, vagy rejtett kancsalság miatt írták, akkor jobb az állandó viselése, ugyanis csak akkor fogsz jobban látni, ha rendszeresen hordod.
Ha középkorú vagy és "rövid" a karod akkor az csak olvasáshoz kell, vagy más közeli tevékenységhez. Ilyenkor idővel kell egy olvasni, egy tévézni, az utcára meg egyik sem, de a boltban bent elő kell kapnod, hogy tisztán lásd az árcédulát.
Nem ezért kérdezem, nekem nem kell szemüveg!
Csak arra vagyok kiváncsi hogy ha valakinek csak közelre rossz a szeme, és rajtamarad a szemüvege és távolra néz akkor lát rendesen vele vagy amiatt hogy plusszos a szemüveg amiatt homályosabb vagy nem nagyítja fel a dolgokat vagy csak közelre hat úgy.
Semmi köze a kérdésnek hozzám, pusztán csak kíváncsiság! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!