Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől fájhat a szemem?

Mitől fájhat a szemem?

Figyelt kérdés
Kontaktlencset hordok. A jobb szemem este felé általában elkezd fájni. Ha becsukom, pihentetem akkor elmúlik.Ha tovább eröltetem akkor a homlokom is elkezd fájni. Lehetséges, hogy romlott az egyik szemem? Megfigyeltem egy érdekes dolgot is. Ha tiszta sötétben vagyok, akkor ugy ézrem mintha a jobb szemem elött lenne valami, de ha felnyitom a villanyt, akkor teljesen tiszta a látásom. Ez jelenthet valami betegséget. Egy hónap múlva megyek dokihoz kontrolára, megmondjam neki hogy mostanában sokat fáj a jobb szemem? Ő géppel meg tudja állapítani, hogy az egyik szemem gyengyebb? Vagy azt csak azzal az olvasassal lehet megállapitani? Én nem érzem, hogy rosszul latnak a jobb szememmel, csal fáj, és sokszor nagyon kellemetlen.
2012. nov. 27. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Mond el mindképp :) Egy dokinál mindig panaszkodni kell a tünetekről.
2012. nov. 27. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
ezek a tunetek egy tulkorrigalt minuszos szemre utalnak (tehat tul eros a lencsed, abban az esetben, ha minuszos a lencsed) mondd el az orvosnak mindenkepp.
2012. nov. 28. 19:31
 3/3 Br3nor válasza:
Hasonló problémám nekem is volt pár éve. Akkor kiderült hogy szaruhártya gyulladásom volt. 1-2 hétig krémet kellett nyomni esténként a szemembe és azóta elő se jött újra. Persze az aktuális lencsét a kukába kellett dobni és az újat csak a krémezés után szabadott használni. Nem tuti h neked is ez a bajod, de ha fáj a szemed az nem vicc. Ne várd meg a kontrollt hanem minél előbb menj el dokihoz és részletesen magyarázz el neki mindent. Nem akarlak riogatni, de ha olyan bajod van és nem kezelik időben még akár meg is vakulhatsz :S
2012. dec. 7. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!