Szerintetek ez vmi belső reflex? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ha sokat nézem a TV-t, sokat netezek, mobilozok, akkor a szemhéjamon, a szempillák alatt azon a peremen, ki szokott nőni olyan szemölcs féleség, ami tele van folyadékkal(de amúgy kicsi), és zavarja a szemen(olyan érzés mintha szúrná) , de ha kilyukasztom akkor már nem és kb. egy fél órán belül el is tűnik. Nektek is már volt ilyen?2012. nov. 18. 10:17
1/2 anonim válasza:
tavaly nekem is sokszor volt ilyen! Már nincs szerencsére,de anno hetente kijött 1-2 :S amúgy akkor még rettenetesen sokat ültem számítógép előtt,nem tudom,ez befolyásolta-e. én óvatosan kinyomtam úgy,hogy a körmömet végighúztam az aljánál. Nem tudom,mitől lehet ez,orvoshoz kéne menned. Nekem elmúltak hál'Isten :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, amúgy én is a körmömet használom...nekem csak ritkábban fordul elő
2012. nov. 26. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!