Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Megfogok vakulni. Szerintetek...

Megfogok vakulni. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az orvos szerint nagyon sok ra az esely hogy par even belul meg fogok vakulni.Mar sokat gondoltam ra hogy ha ez bekovetkezik akkor ongyilkos leszek mert nem birom elkepzelni az eletet latas nelkul.mar most rosszabbul latok.szerintetek mit tegyek?megbrobaljak vakon elni?
2012. nov. 16. 23:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, én már vak focit is láttam.
2012. nov. 23. 22:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha nem céllövész vagy, vagy nem technikai sportot űzöl, akkor valószínűleg folytathatod a sportot.

Futáshoz, tandemkerékpározáshoz kell egy látó csapattárs, a legtöbb sportág űzhető tovább, csak egy kicsit másként.

A labdajátékokban a labda hangot ad, és a partjelzők szólnak, ha túl közel mennél a pálya széléhez. Van egy sport, amit kifejezetten vakoknak találtak ki, és amit még a látók is csak bekötött szemmel játszhatnak. Ez a sport a csörgőlabda.

2012. nov. 24. 21:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Karate,foci
2012. nov. 26. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!