Miért van ez reggelenként és este?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mitől lehet hogy reggelenként felkelés után homályosan látok a látóterem egy-két helyén aztán utána már jó, este is mikor majdnem elalszok, véletlenül felnyitom a szemem ránézek az órára (digitális piros színű) és homályosan látok. Egyszer volt hogy az éjjel közepén is felkeltem és sárgán láttam a piros színű órát.
Mostanában volt nagyon sok stresszes napom. Ezek miatt is előfordulhat?
További kérdésem hogy a melegtől is kiszáradhat-e a szemem?
2012. nov. 10. 20:30
1/3 anonim válasza:
Mit gondolsz, a szem szakorvosai ezt a szar honlapot olvasgatják, hogy ismeretlenek hülye kérédéseire válaszoljanak? Mi lenne, ha elmennél inkább a szemészeti rendelésre, mielőtt valaki valami hülyeséget tanácsol?
2/3 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet 2 szemorvosnál is voltam, de nem találtak semmit. Nem tudom mitől lehet de elég ijesztő és aggodom is miatta, ha kiderül neked mitől van légyszi írd meg.
3/3 anonim válasza:
Ilyen nekem is sszokott lenni sőt még sok más embernek is. Reggel attól van (nekem) általában,hogy nagyon hirtelen ülök fel és ilyenkorpár pillanatig homályosan látok.Éjszaka meg szerintem a szem nem szokta még meg a fényeket és a formákat ezért lehet ez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!