1/6 anonim válasza:
Nekem is akartak egyszer infúziót adni. Nekem uveitis-em volt (belső szemgyulladás, a szemgolyó gyulladásam kívülről nem volt látható semmi). Nálam nagyon nehezen húzta le a szteroid szemcsepp ezt a gyulladást így be akart fektetni szteroid kúrára, de aztán hálistennek hirtelen jobbra fordult a gyógyulásom. Azért akart infúziót adni, mert ha rámegy a szemfenekemre az a gyulladás akkor akár meg is vakulhattam volna.
2/6 A kérdező kommentje:
Engem alaposan megvizsgált az orvos,kaptam szemcseppet kötőhártya-gyulladásra, meg fogalmam sincs mitől,mert nem tudta megmondani, hogy miért látok homályosan és száraz a szemem,szúr a szemem sarka, de 2 féle sz.csepp, 1 műkönny, 2 napja csepegtetem, de iszonyú fáradtnak és kellemetlennek érzem,amikor nézek /TV,erős fény,csak picit netezek pl.ez a kérdés/. Szerinted, mi lehet?
2012. nov. 9. 22:53
3/6 anonim válasza:
ha nem javul, menj vissza, mert vagy rezisztens vagy, vagy maseredetu a gyulladas, mint amire kaptad a gyogyszereket. infuziotol ne felj, nem szives szurkalnak feleslegesen.
4/6 anonim válasza:
Ha még 2 napja "csak", hogy nem javul akkor nem értem miért mondta, hogy infúziót kapsz. Vagy régebb óta nem múlik el? Esetleg visszatérő a gyulladás?
5/6 anonim válasza:
Nálam 3 hetes szemcseppezés és nem javulás után jött szóba. De még megpróbáltunk egy gyógyszert és attól lettem jobban így nem fektetett be infúzióra. Milyen szemcseppet írt fel neked?
6/6 A kérdező kommentje:
Flucon szemcsepp 3x1, oculogutt,neomycin 3x1 csepp,+ műkönny.Fogalmam sincs mennyi idő alatt hatnak ezek a szerek. Szedek Feketeáfonya vitamint is. Előző este még rendesen láttam mindent, másnap irtózatos migrénes fejfájás után, szédülés,homályos látás,szúró fájás a szemzugnál. Mi lehet ez? A dr,-nő szerint kötőhártya gyulladás. Egyik óráról a másikra elromolhat ennyire az ember szeme?
2012. nov. 10. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!