Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Infúziós kezelést milyen...

Infúziós kezelést milyen szembetegségekre adnak?

Figyelt kérdés

2012. nov. 9. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is akartak egyszer infúziót adni. Nekem uveitis-em volt (belső szemgyulladás, a szemgolyó gyulladásam kívülről nem volt látható semmi). Nálam nagyon nehezen húzta le a szteroid szemcsepp ezt a gyulladást így be akart fektetni szteroid kúrára, de aztán hálistennek hirtelen jobbra fordult a gyógyulásom. Azért akart infúziót adni, mert ha rámegy a szemfenekemre az a gyulladás akkor akár meg is vakulhattam volna.
2012. nov. 9. 22:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Engem alaposan megvizsgált az orvos,kaptam szemcseppet kötőhártya-gyulladásra, meg fogalmam sincs mitől,mert nem tudta megmondani, hogy miért látok homályosan és száraz a szemem,szúr a szemem sarka, de 2 féle sz.csepp, 1 műkönny, 2 napja csepegtetem, de iszonyú fáradtnak és kellemetlennek érzem,amikor nézek /TV,erős fény,csak picit netezek pl.ez a kérdés/. Szerinted, mi lehet?
2012. nov. 9. 22:53
 3/6 anonim válasza:
ha nem javul, menj vissza, mert vagy rezisztens vagy, vagy maseredetu a gyulladas, mint amire kaptad a gyogyszereket. infuziotol ne felj, nem szives szurkalnak feleslegesen.
2012. nov. 9. 23:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha még 2 napja "csak", hogy nem javul akkor nem értem miért mondta, hogy infúziót kapsz. Vagy régebb óta nem múlik el? Esetleg visszatérő a gyulladás?
2012. nov. 10. 07:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam 3 hetes szemcseppezés és nem javulás után jött szóba. De még megpróbáltunk egy gyógyszert és attól lettem jobban így nem fektetett be infúzióra. Milyen szemcseppet írt fel neked?
2012. nov. 10. 07:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Flucon szemcsepp 3x1, oculogutt,neomycin 3x1 csepp,+ műkönny.Fogalmam sincs mennyi idő alatt hatnak ezek a szerek. Szedek Feketeáfonya vitamint is. Előző este még rendesen láttam mindent, másnap irtózatos migrénes fejfájás után, szédülés,homályos látás,szúró fájás a szemzugnál. Mi lehet ez? A dr,-nő szerint kötőhártya gyulladás. Egyik óráról a másikra elromolhat ennyire az ember szeme?
2012. nov. 10. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!