Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Tudatos pisogásról hogy lehet...

Tudatos pisogásról hogy lehet leszokni?

Figyelt kérdés
4napja majdnem mindig én pislogok ha rá gondolok mindigén kell hogyan tudok leszokni?
2012. nov. 9. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
úgy hogy nem gondolsz - görcsölsz rá. Nyugi fogsz pislogni...
2012. nov. 9. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
latjuk, hogy nem tudsz leszakadni a temarol, es negy napja ezt kerdezgeted itt, de sajnos akkor sem lesz mas a helyzet, ha ezerszer megkerdezed. ezt mar reg kifejtettem. tudod, ha idonkent szandekosan sohajtozol, akkor sem fogsz egy ido utan mashogy lelegezni. ezek automatikus dolgok nem tudod megvaltoztatni oket. de azon nagyon is tudsz es kellene is valtoztatnod, hogy milyen dolgokon gondolkozol. lehet, hogy erdemes lenne olvasnod, hogy kicsit gazdagodjon a tudatod, es ne legyel ennyire magadra szukulve. azzal az aggyal ami ilyen hulyesegeket kepes kidobni magabol, meg akar sokra is viheted, probald meg treningezni! udv es kuldok egy olelest is a viszont latas oromere!
2012. nov. 9. 19:24
 3/4 A kérdező kommentje:
napszemüveg jó?
2012. nov. 9. 19:26
 4/4 Erik54 válasza:
Velem is volt ilyen.Nagyon izgultam valami miatt de miután megtörtént már nem pislogtam olyan gyakran.Vagy te is izgulsz valami miatt vagy egyszerűen sokat gépezel
2012. nov. 17. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!