Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ma reggel arra ébredtem, hogy...

Ma reggel arra ébredtem, hogy nagyon fáj a bal szemem. Tudnátok segíteni? A többi lent.

Figyelt kérdés
Arra gyanakodtam, hogy mivel este nem mostam le a sminkem, biztos csak az ment bele, ezért elmentem és kimostam jó alaposan. De nem segített. A suliban még fájt egy darabig, de aztán elkezdett úgy csinálni, hogy kb 5-10 percenként belenyilalt valami, mintha begörcsölt volna, ömlöttek a könnyeim, de ez mindig csak pár másodpercig tartott. Elhatároztam, hogy hazafele elmegyek orvoshoz, de délutánra teljesen elmúlt, minden rendben lett ezért kihagytam. Most azonban 1-2 órája megint elkezdett görcsölni. Szerintetek mi lehet a baj? Gondolom kéne szemcsepp, de az nincs itthon most. Nem tudnátok valami gyógymódot ajánlani?
2012. nov. 6. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz! Ha fáj, ha nem! Megnézi és akk megnyugodhatsz.
2012. nov. 6. 20:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezzel nem lehet otthon játszadozni, sürgősen menj el a szemészetre, hogy megfelelő kezelést kapj rá.
2012. nov. 7. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!