Dudor a szemhéj szélén, mi lehet ez?
Ilyesmi van a szememen, csak pont a felső szemhéj közepén. Ma megnéztem és már sokkal kisebb mint tegnap, egyébként nem duzzadt a szemhéjam és nem is vörös. Erre a képre azt írják, hogy árpa, de nem úgy tűnik..
A szemem belseje láthatóan irritált, folyton olyan érzésem van, mintha valami birizgálná a szemem belső sarkát, de pont oda lóg egy befelé forduló, hosszú alsó szempilla, és simán elér a szemem belső zugáig.. És csak a szemem belső fele irritált, a külsőnek semmi baja.
Ezen felül viszketett is egy kicsit tegnap, de mára már nem.
Nem tudom, hogy ez most csak véletlenek együttese, esetleg enyhe kötőhártya-gyulladás vagy árpa? Szerintetek? Elmennék én orvoshoz, de ma ugye nincs..
Nekem egyes szemfestékektől jön ez elő.
Ahogy pislogsz, ez a kis dudor karcolja a szemgolyódat, olyan érzés mint amikor belemegy a szempilla a szemedbe.
Én ilyenkor nagyon alaposan, fertőtlenítővel, körömkefével kezet mosok, majd egy határozott mozdulattal lekaparom onnan. És kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!