Miért akar egyre több ember kontaktlencsére váltani?
A szemüvegnek sok hátránya van amit egy kívülálló(aki nem hordja) nem vesz észre.
Könnyen koszolódik, ha zsíros(a kezedtől) akkor fénylik a lencséje. A szakmámban nem jó a szemüveg mert tanuló koromban az első évben nagyon karcos lett a sok portól amit letöröltem róla.
Az esőcsepp zavar engem ha rámegy. Télen párásodik ha a hidegről bemegyek egy meleg helyre.
Fél éve van kontaktlencsém. Csodáltam az előnyeit hogy nem kell napközben tisztítani, nem zavar az esőcsepp, nem kell a bukósisak alá berakni a szemüveget.
És most jön még egy újdonság: Bejövök a hidegről és nincs pára. :)
Egyébként van 2 szemüvegem is de csak az újabbat használom este meg reggel mielőtt beteszem a lencsét.
Mert sokkal jobb. Olyan mintha tökéletesen látnál, nem csak keretek közt mint a szemüveggel. Nem kell napközbe törölgetni meg vigyázni rá.
Tudom sok ember van akinek jól áll a szemüveg, de akárhogy is nézem anélkül ők is csak jobban néznek ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!