Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lehet kontaktlencsében strando...

Lehet kontaktlencsében strandolni?

Figyelt kérdés
Nyilván nem nyitott szemmel való búvárkodásra gondolok, hanem arra, hogy ha egy pillanatra nem figyelek, és kinyitom a szemem a víz alatt, akkor kimossa-e, vagy a nyomás a helyén tartja? A másik, hogy a klóros víz mennyire árt neki, illetve a tisztítófolyadék megfelelő állapotba hozza-e utána? Még egyszer hangsúlyozom, hogy arról van szó, hogy csak rövid időre érintkezik a vízzel, szerencsétlen esetben. Amúgy se kerül sűrűn a fejem a víz alá, általában a parton beszélgetünk, néha ugrálunk a széléről, inkább a lányokat hajigáljuk. :) Rendkívül idegesít, hogy kiszúr valaki messziről, én meg nem ismerem fel.
2008. máj. 21. 00:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést én is fel akartam tenni, de jó h te már feltetted :D

szóal ezúttal én is köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat :) nekem még csak pár hónapja van lencsém, és majd mostanában megyek strandra, és télleg elég cinkes, amikor vmelyik ismimet nem veszem észre 10 méterről :) szóval majd jól becsukom a szemem, és igyekszem majd nem dörzsölni,...csak aza baj h én imádok a víz alatt lubickolni, az úszószemüvegeket(mint minden szemüveget) pedig nagyon utálom.

2008. júl. 14. 22:58
 12/13 anonim válasza:
ha napozol ja
2010. aug. 13. 01:06
 13/13 anonim válasza:
Igen
máj. 25. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!