Strand kontaktlencsében?
1 hét múlva nyaralni megyek és időm nagy részét előreláthatóan a strandon fogom tölteni.
Az a kérdésem, hogy nem nagyon gáz-e, ha bent van a szememben a lencse(nem megyek természetesen víz alá és nem fogok vízbe ugrálni). Kivenni nem szeretném, mert elég rossz a szemem és amíg szemüveget hordtam állandóra, addig a nyaralós időszakban gyerekkoromban eléggé szenvedtem, h mindent kb csak foltokban látok....:(
Egyébként 30 napos lencsém van, szóval az meg kissé luxus lenne, ha naponta új lencsét használnék(nincs is annyi)
hát én mindig megyek strandra, és csak kontaktlencsében. Párszor persze a szemembe megy a klóros víz, de csak kívülről éri a lencsét így nincs semmi gáz. ( szerintem) mondjuk ha félted a szemed akkor hordj közben valami napszemüveget, ha meg vízbe mész akkor vegyél fel úszószemüveget ( bár én egyiket sem szoktam :) )
üdv. Enn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!