A vérhígító (syncumar) mellett szedhetek Omega 3-om tápláléki-egészítőt?
Figyelt kérdés
A szemészeten ma ajánlották, hogy egyek Béres Omega 3-as táplálék-kiegészítőt, de ELFELEJTETTEM MEGMONDANI, HOGY VÉRHÍGÍTÓT szedek2012. okt. 2. 18:06
1/2 yuda válasza:
Tudod igaz, hogy ide szite 100%-ban laikusok írkálnak? Legtöbbünknek nincs erre rálátásunk.
Tegyük fel, valaki beírja neked, hogy szedd csak nyugodtan, közben pedig tilos. Mit teszel?
Nem egyszerűbb egy telefonnal elintézned és rákérdezel, mintsem.... hogy deríted ki, hogy aki beír, az igazat mond, vagy sem?!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Teljesen igazad van, megyek ma a háziorvosomhoz, de mivel kíváncsi vagyok rákerestem az interneten a problémámra, hogy "okosabb legyek". Ezért kérdeztem meg, de mindég kikérem az orvosom véleményét és szigorúan azt teszem, amit mond!
2012. okt. 3. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!