Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mikor hordjam a szemuvegem?

Mikor hordjam a szemuvegem?

Figyelt kérdés
Ma kaptam az elso szemuvegem (23 vagyok) -1 dioptrialaval, mivel tavolra nem latok tisztan. Foleg olvasasra valamint szamitogepezesre hasznalom a szemem mivel tanulok. Erdekelne, hogy mikor hordjam, mindig, vagy csak akkor mikor vezetek, vagy egyeb okok miatt tavol kell latnom, vagy allandoan? Szerintem termeszetesebb lenne, ha csak akkor hordanam amikor szukseges..

#szem deiptria
2012. szept. 22. 23:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha távolra nem látsz, akkor olvasáshoz, netezéshez ne használd, csak utcára, TV nézésre.
2012. szept. 23. 07:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt tulajdonképp neked kell tudnod, ahogy épp érzed. És hogyha mondjuk netezésnél 1 óra múlva fáj egy kicsit a fejed ahhoz is kéne. De mondjuk ha úgy érzed hogyha délutánra fáradtabb vagy akkor meg szerintem állandóan kéne hordani (reggeltől estig). Ne aggódj hamar hozzá fogsz szokni a szemüveghez, csak hordjad, és megszokod. Amúgy a szemüveg szép, a szemüveg öltöztet, a szemüveg stílust ad.
2012. szept. 23. 13:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor hordd amikor szükséged van rá. Olvasáshoz felesleges.
2012. szept. 23. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!