Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A kontaktlencse nagyon feltűnő?

A kontaktlencse nagyon feltűnő?

Figyelt kérdés

2012. szept. 17. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom már rég rossz,ha mikroszkóppal nézik a szemed,van e lencséd,egyáltalán nem lehet látni
2012. szept. 17. 17:26
 2/11 BB Ádám válasza:
szerelem-szexualitás??? wtf? am te kiveri a szemedet, mindenki látni fogja, sokkal feltünőbb mint a szemüveg
2012. szept. 17. 17:33
 3/11 anonim válasza:

Azt én sem értem, hogy miért a szexualitás témában jelenik meg egy ilyen kérdés, de mindegy...

Szóval nem olyan feltűnő, nekem is van. Az veszi észre, aki tudja mit kell nézni, vagy ha nagyon-nagyon a szemedet nézik közelről...

2012. szept. 17. 17:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet látni.
2012. szept. 17. 18:22
 5/11 Zoltán491 válasza:
Ha valaki szemtől szembe a szemet szokta figyelni, biztosan észreveszi. Egyébként lehet, hogy csak annyi a megállapítása, hogy miért fénylik annyira a szeme.
2012. szept. 18. 15:53
 6/11 masni1 ***** válasza:
100%
Hülyeség!!! Észre se lehet venni. ( Kivéve, ha szineset és/vagy mintásat hordasz. )
2012. szept. 18. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha az orrodon viseled,igen.
2012. szept. 21. 07:28
 8/11 ViaSayers válasza:
100%
Én is azt hordok, ismerek sok olyan embert, aki szintén, és ha olyan 10-15 centiről figyeled a másik szemét, akkor lehet látni az írisze mellett kb. egy milliméterrel egy halvány kis árnyékot. Ennyi. Egyébként tényleg nem lehet észrevenni, kivéve, ha valami nagyon feltűnő színűt választasz, de annak meg az a dolga, hogy észrevegyék~
2012. szept. 21. 13:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Amíg nem hordtam lencsét, addig soha nem vettem észre, de amióta hordok, azóta észreveszem azokon, akikkel beszélek. Tehát utcai járókelőn jó eséllyel nem, de egy barátnál igen.
2012. szept. 22. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Amig szemüveges voltam, volt kontaktlencsém is. Ha már lúd, legyen kövér is alapon vettem szineset, olyat aminek természetes színe van. Nagyon sokan mondták, hogy milyen szép a szemem színe, és amikor mondtam, hogy lencse, sokan csodálkoztak. Pedig szerintem látszott. Úgy van, amúgy, ahogy az egyik elöttem válaszoló mondta: aki tudja, hogy mit kell nézni, az látja. Szerintem 100x jobb, mint a szemüveg.
2012. szept. 23. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!