Kontaktlencse folyadék használható még?
Figyelt kérdés
Azt írja az üvegén, hogy Augsztusban lejár, akkor ma még használhatom?2012. aug. 30. 13:17
1/9 anonim válasza:
Én nem használnám, lehet már semmi hatóanyag nem jó benne. Csak 800 ft egy folyadék, nem éri meg kockáztatni...
2/9 anonim válasza:
előző, megmondod nekem, hogy te hol tudsz venni "csak" 800 Ft.-ért folyadékot? Ja persze nem az ócska rossmannos hugylére gondolsz?
3/9 anonim válasza:
sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni. de második válaszoló! honnan veszed, hogy szar a rossmannos folyadék? ugyanazt tudja, mint a drágább fajták. tapasztalatból.
4/9 anonim válasza:
Igen, a Rossmannosra gondoltam, amit ha bevizsgáltatsz (ahogy én tettem) akkor rájössz hogy semmiben nem különbözik pl. a ReNu nagyneves drága folyadékától. Azt is bevizsgáltattam már, mivel sz*rt én sem használnék az extra érzékeny szememhez.
Nyugodtan lehet utánanézni, nem minden sz*r ami olcsó...
5/9 A kérdező kommentje:
Rossmannban nem fogok venni, egyébként ReNu-t használok és már délután vettem újat inkább. köszönöm a válaszokat
2012. aug. 30. 21:20
6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként 2-3ezer forint egy folyadék, 800-ért még a Rossmannban sem láttam, de inkább használom a megszokottat, nem "kockáztatok" ilyennel.
2012. aug. 30. 21:22
7/9 anonim válasza:
Best View a Rossmannos folyadék neve (800 ft a nagy, 400 a kicsi), külföldön jól ismert, már rég óta nagy kedvenc, én azt használom 3 éve, volt ReNum is mint írtam, de annál a Rossmannos állagra jobb. Összetételében pedig ugyanaz, ezért nem értem miért adnak ki 2-3000 ft-ot drága folyadékokért emberek. Gondolom mert az optikában azt erőltetik mindenkire, hiszen abból élnek. De attól hogy drága még nem jobb... De hát ti dolgotok végülis, én csak nem értem.
8/9 anonim válasza:
Na most hogy a kontaktlencse löttyös problémát lerendezzük.
Lehet hogy bevizsgáltattad de azt nem tudják megmondani, hogy mennyire jó a fehérje bontó képessége. A szemét nem szereti kockáztatni az ember, úgyhogy inkább költ 2000 Ft-tal többet egy tuti folyadékra.
Onnan látod hogy jól lebontja a fehérjét hogy nem pöttyös a lencse.
9/9 anonim válasza:
8as vagyok ui.: én is kipróbáltam az olcsóbbat, sőt hasonlóan drágát is, mint amit nekem "írtak" de a szemorvos azonnal észre vette hogy valami nem stimmel a folyadékkal, pedig nem ott vesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!