Valami belement a szemembe h szedjem ki?
Már voltam,nem szedik ki.Meg se nézté!Eleküdtek 1 másik városba(ami v 100km-re van innen + nincs kocsim),h jelenleg ott van szemész szolgálatban.Hát úgy döntöttem ha ti sem tudtok segíteni akkor majd reggel elmegyek a szemészetre.De ugye nem szedik ki a szememet vmi vasdarabbal ?Mert ilyet már vhol olvastam és nem szeretném ha ez történne.
Gyulladás nem lehet mert tudom h mikor esett bele a cucc.
Kis fadarab ment bele.Fa aprítás közben.Nem tudom h ott lehet e még.Minden esetre furcsa h a kontaktlencse jó neki.
A vasdarabot azért említettem, mert van olyan módszer is h a szem alá benyomnak valamit (hajlított vasat,kanalat),így kiemelve a szemet az üregéből és úgy tisztítják meg.
"De ugye nem szedik ki a szememet vmi vasdarabbal?"
Jesszus, ne olvass már ilyen hülye horrortörténeteket!:D Szerinted az a logikus kezelés ha valakinek kikapjuk a szemgolyóját, lemossuk, azt megpróbáljuk valahogy visszatunkolni a gödrébe, bár úgy is károsodtak az izmok és idegek, de mind1?:D
Nem csinálnak majd veled semmi ilyet, nyugi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!