PRK, Lasik vagy Intralasik?
Azokat kérdezem akik már voltak vizsgálaton, műtéten. Ha alkalmasak voltatok szemműtétre melyik eljárást ajánlották és miért?
Az ősszel szeretnék én is menni, de a PRK fájdalmas és nem tudok a munkám miatt otthon maradni sokáig. A Lasik veszélyes állítólag, az Intralasik a legjobb -állítólag- de 490.000.- Ft/2 szem a legolcsóbb ahol láttam....
Köszi
Nekem PRK műtétem volt. Úgy tudom Lasik eljárással már nem végeznek műtétet, ha mégis, azt ne vállald! Én IntraLasik-re is alkalmas lettem volna, de én nem akartam annyival többet fizetni.
Nem mondanám, hogy a PRK fájdalmas. A műtét közben nem érzel semmit, mivel szemcseppel érzéstelenítenek. Utána 1-2 napig kicsit égető érzés előfordul, nem elviselhetetlen. A gyógyulási időben van némi eltérés, a PRK-nál tovább tart. Én így utólag visszagondolva is azt mondom, hogy az IntraLasik nem lehet annyival kellemesebb, amennyivel drágább!
(Ja, és nem tudom nő vagy férfi vagy-e, de a PRK után két héttel már lehet sminkelni, az IntraLasik után viszont csak 1 hónappal, mert a lebeny elmozdulhat dörzsölés hatására, vagyis a smink eltávolításánál! A PRK-nál nincs lebeny.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!