Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől lehet az, hogy néha...

Mitől lehet az, hogy néha rosszul-homályosan látok? (lent elmagyarázom)

Figyelt kérdés

Tehát néha, csak úgy elkezdek rosszul látni. A szemem előtt olyan ugráló-homályos szerű foltok jelennek meg mint amikor éles fénybe nézel például.

Nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, de kisebb koromban (3-6 éves koromig kb) szemüveget hordtam, kancsalság miatt.

Állítólag a vérnyomásommal volt vagy van gond. Iskolában vagy 2 éve megmérték és sokallták. Kaptam is 24 órás mérőt ami szintén sokszor sokat mért. De érdekes, hogy máshol meg nem vagy csak nagyon kicsit volt magas. Semmit sem érzek, hogy rosszul lennék vagy ilyesmi.

2012. aug. 12. 10:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést, mert most is pont benne vagyok ebbe a sz@rul látásba.
2012. aug. 12. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:

mostanában voltál ezzel orvosnál??

amúgy nem lehet,hogy nem a vérnyomásoddal, hanem a szemeddel van gond?

szerintem vmi kivizsgálással kideríthető,hogy mi a gond..

2012. aug. 12. 11:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem. Ezzel soha nem voltam orvosnál. Vérnyomással sem, csak iskola orvos "vette észre" anno.

Orvoshoz majd elmegyek valamikor, talán. Csak kíváncsi voltam milyen választ kapok.

2012. aug. 12. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!