Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » El tud "veszni" a kontaklencse...

El tud "veszni" a kontaklencse a szemen?

Figyelt kérdés

Úgyértem hátratud csúszni ? Vagy oldaalra ?

Van bármi ehhez hasonló "kockázat" ?

bocsi a hülye kérdésért

2009. júl. 20. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
nem tud, nyugi:) max egy kicsit felgyűrödik, ha arrébb csúszna. de sehova nem tud elmozdulni úgy hogy ne férj hozzá.:D
2009. júl. 20. 15:45
 2/7 A kérdező kommentje:

hát remélem,köszi :)

Azért még mások is nyugtassanak meg :D

2009. júl. 20. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Nekem volt hogy pl. ha szemembe ment vmi és dörzsöltem, oldalra csúszott, vagy felgyűrödött, sőt volt hogy ki is jött, ott volt az ujjamon. Én mindig tartottam magamnál ezt a tárolólöttyöt, meg a tároló műanyagot. (Elhasznált Visine szemcsepp üvegbe öntöttem, így bárhol elfért). De ha bármi ilyesmi történik nincs semmi baj, megigazítod és kész, csak előtte mindig moss alaposan kezet.
2009. júl. 20. 18:14
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2009. júl. 20. 19:55
 5/7 anonim válasza:
79%
Nem:) én is féltem az elején, de nem tud elveszni..ha kicsit megdörzsölöm a szemem, akkor is a helyén marad:) Nyugi:)
2009. júl. 21. 13:45
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is :)
2009. júl. 21. 21:43
 7/7 anonim válasza:
magától a szem közepére vissza csúszik a lencse
2009. júl. 30. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!