Hány próbalencsét adnak ingyen, csak az első pár, vagy addig lehet ingyen próbálgatni mig jó nem lesz?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 18:55
1/5 anonim válasza:
Nekem a próbalencséért is kellett fizetnem.
2/5 anonim válasza:
Az optikában kell betenni a lencsét, ott ki is derül hogy jó vagy sem, tehát azt kapod meg ami jó. Ha a 3. lesz jó amit ott beraksz akkor a 3.-at kapod meg, a többit nem.
Nem tudom ki hova jár egyébként, de a próbalencséért valóban nem kérhetnének pénzt. Viszont ennek ellenére sok helyen megteszik. Én ofotértben voltam, ingyenes volt. Bár gondolom a dolgozókon múlik hogy épp akarnak-e zsebpénzt vagy sem.
4/5 A kérdező kommentje:
Miért vagyok ingyenélő?????????? Megtudnád mondani légyszives??
2012. aug. 15. 14:36
5/5 anonim válasza:
Nekem addig volt ingyen,amíg jo nem lett, bár az én esetemben ez csak a 2.pár volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!