Azt honnét tudom hogyha ki van fordulva a kontaklencse?
köszi szépen :)
ma kaptam meg a próbalencsémet de uh...nem teszem be mert nem tudom kivenni :(
Szia!
Nekem betegség miatt már rég nincs (nem lehet) lencsém, de adok pár tanácsot, amire még úgy-ahogy emlékszem. ;)
Van olyan lencse, amin apró számok vannak... Persze alaphelyzetben ez nem látszik, csak ha fény felé tartod és alaposan megnézed. A márkára már nem emlékszem, de azon nagyon látni, ha ki van fodulva. :) Sima lencsén elég nehéz megállapítani. Az előzőek leírták, hogyan kell. Emelett ha fordítva teszed be, akkor kevésbé kényelmes és kicsit homályosabban látsz, szóval észre lehet venni.
Kivétel? A "hivatalos" módszer, amit szerintem neked is mondtak: lehúzni a szem aljára és kivenni... ez azonban nekem egyszer sem jött össze. :D Nem hivatalos, de könnyebb módszer: két ujjad ráteszed a lencse szélére, KICSIT megnyomod, hogy a levegő bemenjen alája, ezután már könnyű kivenni. Ez elég... öhm, undi, meg így neten keresztül elég nehéz magyarázni, de egy próbát megér. :) Persze csak honlap, ma már ne szadizd tovább a szemeidet. :)
nagyon szépen köszönöm :)
A legujabb problémám az hogy nem tudom melyik valo a bal s melyik a jobb szememre,a csaj el felejtette mondani h a tároló melyik felébe melyiket tette :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!