Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ez így teljesen normális?

Ez így teljesen normális?

Figyelt kérdés
Eléggé begyulladt a szemem. Az elején kicsit piros volt, meg viszketett, vettem rá Visin-t. Megnyugtatta, de tegnap óta eléggé piros lett megint. El is mentem ma reggel szemészhez, azt mondta kötőhártyagyulladás. De csak ránézett és ezt mondta. Azt nem is kérdezte viszket-e mellé... pedig viszket.. Fel is írt egy szemcseppet: Tobrex. Ez jó kötőhártya gyulladásra. De ígyis, hogy viszket? Mert cseppentettem bele már ma vagy 4-szer és vörösebb lett, mint volt. Elég csúnya.. Szóval szerintetek? Ez így hat? Cseppentsek tovább?

2012. júl. 27. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Biztos pirosabb lett?

Megbízható az orvos? Mert az igaz hogy gyorsan meg lehet mondani hogy kötőhártya gyulladás. Lehet valami mélyebb?

A szemcseppeknek jónak kéne lenni. És a kötőhártya gyulladás az viszket is.

Kerülhetett a szemedbe nemi szerv un. kankós váladéka?

2012. júl. 27. 22:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy pirosabb lett.. Elég feltűnően már így estére..
2012. júl. 27. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!