Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit csináljak ha szemüveg...

Mit csináljak ha szemüveg nélkül jobban látok mint vele?

Figyelt kérdés
a helyzet a következő: a háziorvosom kötőhártyagyulladásra adott tobradex szemcseppet, és elküldött szemészetre. jó, napi 5x cseppentettem, 10napra rá kaptam időpontot a szemészetre. addig meggyógyult, jobban lettem. igaz, hogy eddig is gyenge volt kicsit a jobb szemem, de nem volt vészes, jól láttam. aztán a szemészeten miután elmeséltem a dolgot az orvosnak, ki volt akadva, hogy szteroidos szemcseppet csak kezelőorvos írhat fel. és azt nem kellett volna. megvizsgálta a szemem, a jobbal tényleg nem láttam, utána kitágította a pupilláimat, úgy is megvizsgálta. eléggé gondban volt, ő sem tudta hogy mit csináljunk. végülis felírt egy 0,5ös szemüveget, hogy hordjam 2-3 hétig, és utána menjek vissza, és meglátjuk, mert nembiztos hogy kelleni fog a szemüveg. hát jó, ma kész lett a szemüveg, de ezzel még annyit se látok mint nélküle. távollátó szemüveg, mégis egy 8-10méterrel messzebbet már homályosabban látok szemüveggel, mint nélküle. félek, hogy ha jó a szemem, akkor nem kellene szemüveg, mert ezzel még jobban elrontom, és akkor már biztosan kelleni fog a szemüveg..most akkor mit csináljak? ráadásul az anyagi helyzetünk sem rózsás, és ez most egy eléggé nem tervezett kiadás volt. :/ most mi legyen?
2012. júl. 20. 17:39
 1/5 anonim válasza:
Ne hord, miért akarnád elrontani a szemedet?
2012. júl. 20. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
En biztos nem hordanam,mar az orvos kedveert nem kell hordani ha nelküle jobban latsz.
2012. júl. 20. 18:00
 3/5 A kérdező kommentje:
épp ez az, hogy nem akarom hordani, de akkor meg ha vissza kell mennem, mit mondok a doktornőnek?! meg azért dühít, hogy feleslegesen dobtam ki pénzt, főleg ilyen világban..:(
2012. júl. 20. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj,elmondod neki,hogy nem jol lattal vele,fajt a fejed es kesz.Ha valamiert haragudna,egyszerüen felalsz,elköszönsz es otthagyod.Nem vagy köteles olyasmit csinalj ami a karodra megy,de szerintem ha elmondod neki,ö is azt mondja hogy nem kell hordjad.
2012. júl. 20. 19:41
 5/5 A kérdező kommentje:
igen, lehet..köszönöm a válaszokat!:)
2012. júl. 20. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!